menu Home
Radio Nieuws

Succesvolle eerste locatie uitzending

Paul | 10 juli 2020

We kijken terug op een geslaagde en gezellige eerste locatie uitzending ! Onze dank gaat uit naar Plateia voor de gastvrijheid. Karin Kayadoe danken we voor de leuke wijze waarop ze tafeldame was. Verder danken wij de gasten Nanda Gravestijn van Travelxl Dolfijn Reisburo voor het gesprek over de zonnehoeden en de uitleg over reizen naar het buitenland, Perry Zuidam succes met je nieuwe single Billen in het zand, Karin Touw voor het gesprek over de kunstwerken, Daimy Ista succes met het schrijven van de kaarten, Manus Slikkerveer voor de duidelijke oproep voor chauffeurs voor de buurtbus en Andrea van Fresh Bloemen & Planten Ridderkerk voor de plant van de maand.

Wij kijken nu al uit naar de volgende locatie uitzending !

Dank aan Corine Stolk voor de foto’s

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play