menu Home
Politie

Aanhoudingen na grootschalig onderzoek in Ridderkerk.

Paul | 1 juli 2020

De politie heeft een 61-jarige Ridderkerker en een 35-jarige Capellenaar aangehouden in een grootschalig drugsonderzoek. Een speciaal arrestatieteam is vandaag en gisteren bij 33 woningen en bedrijfspanden binnen gevallen. Er werden vele vaten met chemicaliën gevonden, net als meerdere dure auto’s en grote geldbedragen.

Naast de Ridderkerker en Capellenaar zijn nog negen verdachten aangehouden.   In de  regio Rotterdam zijn zeven locaties doorzocht, waaronder een bedrijfspand aan de Touwslagerstraat in Ridderkerk. Behalve de chemicaliën en luxe goederen zijn ook drie geldtelmachines gevonden, een waterscooter, meerdere crypto-telefoons en dozen bedrijfsadministratie. Er zijn bovendien drie drugslabs aangetroffen, deze zijn inmiddels ontmanteld.

Het politieonderzoek is nog niet afgerond waardoor meer aanhoudingen niet worden uitgesloten. De verdachten worden later deze week nog voorgeleid.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.