menu Home

Nieuwe Releases in Hollands GlorieStefan van den Hout dendert door met ’Voel de kracht van je liefde’.

Jarenlang stond de carrière van Stefan van den Hout op een laag pitje en bleven de liedjes die hij nog wilde uitbrengen op de plank liggen. Die plannen veranderde toen hij in contact kwam met Jolanda Clement van zijn huidige platenlabel JC Records.

Ruim drie maanden geleden bracht hij daar zijn nieuwe single Goud uit. De single verscheen in vele Playlisten en werd/wordt nog steeds volop gedraaid op de diverse radiozenders. Stefan was daar enorm blij mee en kreeg daardoor weer nieuwe energie om door te pakken. Vandaar dat er nu (drie maanden na de vorige release) een spiksplinternieuwe single verschijnt getiteld ’Voel de Kracht van je liefde’.

Het liedje wat geschreven en gecomponeerd is door goede vriend en collega Marco Haneveer (alias Marc Daniels) en opgenomen in de MD Studio in Tilburg lag al ruim 10 jaar op de planken en werd op verzoek van Stefans’s vrouw Amy doorgestuurd naar het platenlabel met de vraag wat zij ervan vond. Na 5 minuten kwam het enthousiaste antwoord: Prachtigggg…, niet meer twijfelen, gewoon uitbrengen! Stefan en Amy waren natuurlijk dolblij dat hun favoriete liedje eindelijk werd uitgebracht en hopen dan ook dat dit liedje wederom goed wordt opgepakt en veelvuldig gedraaid zal gaan worden bij de radiozenders.

De single Voel de kracht van je liefde’’ van Stefan van den Hout zal omstreeks 7 juli digitaal worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon, Tidal enz.

De Plugging en RTV-promotie is in handen van: Jolanda Clement (JC-Event – JC Records- JC Travel)

Danny Poppinghaus steekt klassieker in een nieuw jasje!
Vraag liefhebbers van het levenslied, van jong tot oud om ‘Mooi Was Die Tijd’ van Corry Konings mee te zingen en iedereen kent ieder woord van het legendarische liedje! Ook Danny Poppinghaus zong het liedje al op jonge leeftijd luidkeels mee en bewaard hier warme herinneringen aan. ‘Mooi Was Die Tijd was als kinds af aan altijd een lievelingsliedje van mij. En natuurlijk vond ik het super spannend om hier een eigen versie van te maken. Maar ik ben heel erg blij met het resultaat’ aldus Danny. Voor de remake werkte hij opnieuw samen met zijn vaste producer Manfred Jongenelis die er opnieuw in is geslaagd om de track te produceren in het geluid waar Danny inmiddels bekend om staat. ‘Mooi Was Die Tijd’ van Danny Poppinghaus is vanaf 7 juli te beluisteren via alle bekende kanalen.
Stream / Download:
https://ffm.to/mooiwasdietijdThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.