menu Home
Algemeen

Cursus “Aandacht voor uzelf”

Paul | 3 april 2023

Mantelzorg wordt vaak ongemerkt zwaarder naarmate u langer voor een naaste zorgt. Daarom organiseert Facet Mantelzorg een cursus “Mantelzorgen met aandacht voor uzelf” voor mantelzorgers gericht op het voorkomen van overbelasting.

Opzet cursus

In de cursus krijgt u, aan de hand van uw eigen situatie, handreikingen om zo goed mogelijk met moeilijke situaties om te gaan. U wisselt ervaringen en tips uit en leert de zorg zo te regelen dat u er minder alleen voor staat. De cursus bestaat uit vier avonden met elk een eigen thema. Uiteindelijk is het doel dat u uzelf als mantelzorger beter kent en weet hoe u overbelasting kunt voorkomen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met Esther de Meza, mantelzorgconsulent Facet Mantelzorg, via 0180 – 432 350 of info@facetmantelzorg.nl. Bekijk www.facetmantelzorg.nl voor meer informatie over deze cursus.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.