menu Home
Politie

Ernstig vuurwerk incident Boerhaavestraat Ridderkerk

Paul | 18 december 2022

Zaterdagavond rond 23:45 uur heeft er aan de Boerhaavestraat een ernstig vuurwerk incident plaatsgevonden. Een groot stuk vuurwerk ontplofte in het gezicht van het 24 jarige slachtoffer. Na reanimatie en behandeling door het ambulancepersoneel en artsen van het Mobiel Medisch Team is het slachtoffer met spoed naar het Erasmus MC gebracht, waar hij later aan zijn verwondingen is overleden.
De gemoederen waren zo hoog opgelopen dat de politie zelfs arrestaties heeft verricht. Een 29-jarige man uit Alblasserdam is aangehouden voor betrokkenheid. Hij bleek in het bezit van meer vuurwerk. Daarnaast hield de politie een 62-jarige man uit Ridderkerk aan wegens het belemmeren van de hulpverlening.

De impact van het incident is groot op alle betrokkenen. De recherche onderzoekt wat er precies gebeurd is. Er is al met getuigen gesproken, maar filmpjes die zijn gemaakt van het afsteken van het vuurwerk zijn daarnaast heel belangrijk. Heeft u deze beelden, neem dan contact op via: 0900 – 8844 of anoniem via M 0800 – 7000

Written by Paul

Comments

This post currently has 1 comment.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.