menu Home
Algemeen

Wandel4daagse dag4

Paul | 16 september 2022

door Corine Stolk

De hele week waren de weergoden ons gunstig gezind, behalve op de vierde dag.
Zo was het blijkbaar ook met de techniek, het doorzetten van de foto’s haperde ook ineens op de vierde dag. Dat is dus de reden waarom dit bericht met enige vertraging is geplaatst. Excuses daarvoor.
Het maakt het overigens wel mogelijk om nog een extra dagje te genieten van dit leuke evenement. Zo heeft ieder nadeel dus ook weer een voordeel.

De afsluitende dag werd een tochtje naar het Koningsplein. Op de weg daar naartoe hoorden we al muziek en dat bleken de muzikanten van het Senioren orkest te zijn. Een deel van het gezelschap zat er al, dus het was een kwestie van aanschuiven en meeluisteren.

Nadat het orkest was uitgespeeld werd er overgegaan tot het uitreiken van de medailles. Dat werd gedaan door wethouder Fleur Stip, die hier en daar ook wat helpende handjes kreeg. Daarna werd de inwendige mens verzorgd met een blikje frisdrank en bitterballen van Burgerzaken. Terwijl een ieder daarvan zat te genieten werden de gladiolen uitgereikt. De bloem die staat voor kracht, overwinning en trots, ook uitermate passend bij de gehele groep.

Overigens net tijdens dit moment begon het te regenen en kon er worden gescholen Bij Nikki aan tafel. Daar kreeg een ieder nog een ijsje op vertoon van zijn of haar medaille dan wel deelnemerskaart. Hierna gingen we weer tehuiswaarts en dit keer namen we de kortste route. Voor vele bewoners was de tafel namelijk alweer gedekt, want het andere leven gaat ook gewoon door na deze fantastisch week.

Op naar het eerste lustrum, ijs en wederdienende dus in 2023.
Zien we jullie dan allemaal ook weer terug?


Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.