menu Home
Algemeen

Wandel4daagse 55+.

Paul | 12 september 2022

door Corine Stolk

Er zijn twee evenementen die me nauw aan het hart liggen, dat zijn de Avondvierdaagse en de Wandel4daagse 55+.

De laatste is een soort van spin-off van de eerste. Vandaag ging de vierde editie van start.

De eerste twee ben ik mee geweest als een duwende vrijwilliger. De derde keer ging dat niet wegens gezondheidsproblemen, en deze keer wordt het een uitdaging om er de vier dagen bij te zijn. De eerste dag is in ieder geval gelukt. We zijn vertrokken vanuit De Reyerheem, en gingen, naar later bleek, op weg naar De Oudheidskamer Ridderkerk. Daar troffen we ook de diverse wandelaars van Het Anjerhuis en De Riederborgh. Het Jasmijnhuis moest op het laatste moment helaas verstek laten gaan, maar wie weet, is zij volgend jaar ook gewoon van de partij. In de tuin van de Oudheidskamer werd de inwendige mens verzorgd, en daarna kreeg een ieder nog een ijsje van Tuk-Tuk-IJs.
Hierdoor was een ieder voldoende aangesterkt om weer op weg naar (het te)huis te kunnen gaan. Morgen gaat de tweede dag van start, dan zullen we wat cijfers zien te achterhalen. We weten in ieder geval dat er dit jaar een record aan wandelaars is, om en nabij de honderd. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers van de betreffende tehuizen, stagiaires van Aafje zelf, leerlingen van het Maximacollege, mensen van Facet en natuurlijk de verkeersregelaars.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • SweetieHoneyPie
 • Bloemenhuis van der Waal
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Laatste Nieuws
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • Categorieën
 • Archieven
 • Categorieën
 • MetaThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.