menu Home
Algemeencultuur

Start cursussen Muziekschool Ridderkerk

Paul | 30 augustus 2022

De cursussen van Muziekschool Ridderkerk starten in de week van maandag 5 september weer. Nieuw dit seizoen is de cursus Muziek en Dans. Een 10-weekse cursus, waarin kinderen (4-9 jaar) kennis kunnen maken met muziek- en danslessen. Alle cursussen van de muziekschool vinden plaats in Het Plein, Koningplein 3 in Ridderkerk.

Muziekschool Ridderkerk biedt voor kinderen en jongeren muzieklessen aan op allerlei instrumenten. Voor cursisten die samen met anderen muziek willen maken zijn er ook bandlessen (Popschool) en diverse ensembles. Hele kleine kinderen, vanaf 7 maanden al, kunnen samen met hun (groot)ouders een cursus volgen én de muziekschool geeft ook danslessen voor peuters en kleuters. Met de online Cursusvinder is het mogelijk om cursussen te selecteren op leeftijd, interesse, locatie en dag(deel).

Muziek en Dans

De nieuwe cursus Muziek en Dans heeft twee leeftijdsgroepen: 4 t/m 5 jaar en 6 t/m 9 jaar. Deze combinatiecursus start op woensdag 7 september om 13.30 uur en bestaat uit vijf muzieklessen én vijf danslessen. Perfect voor kinderen die alles leuk vinden.

Ridderkerkpas

Ridderkerkpas biedt een financiële tegemoetkoming aan kinderen en jongeren (0-18 jaar) van huishoudens met een beperkt budget. Cursussen van Muziekschool Ridderkerk kunnen hiermee (deels) worden betaald. Kijk voor meer info bij tegemoetkoming-lesgeld.

Contact

Neem voor vragen contact op met de Klantenservice via klant@tobe.nl of 078-6133144 (ma-vr).

DORDRECHT, NETHERLANDS – MARCH 30: Peter Verheijen Fotografie during the Lentenotenconcert match between ToBe and at Plein Ridderkerk on March 30, 2022 in Dordrecht, Netherlands (Photo by Peter Verheijen)

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • SweetieHoneyPie
 • Bloemenhuis van der Waal
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Laatste Nieuws
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • Categorieën
 • Archieven
 • Categorieën
 • MetaThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.