menu Home
Algemeen

Resultaat geboekt tijdens snelcursus en de Turbo B

Paul | 25 juli 2022

Afgelopen week hebben er in Zwembad de Fakkel een snelcursus en een Turbo B cursus plaatsgevonden. In totaal waren er 24 kinderen deze week die de volle aandacht kregen. Hoofddoelstelling voor de snelcursus is om in één week zoveel mogelijk vorderingen te maken. Doelstelling voor de Turbo B-cursus is het uiteindelijk halen van een B-diploma in één week. In één week werd er 6 dagen van 2 uur gezwommen. Tussendoor werd met z´n allen gepauzeerd onder het genot van koeken en limonade. Het zwembad was alleen gereserveerd voor de snelcursus. Dit had als voordeel dat de kinderen zich goed konden concentreren.

Voor vele ouders is het lastig om vaak meerdere malen per week, vaak voor maar een uurtje, naar zwemles te gaan. Ook is het vaak moeilijk te combineren met werk en/of zorg. Doordat de leerlingen 2 uur per dag aan het zwemmen zijn is er tijdens de les veel tijd om hen de vaardigheden onder de knie te laten krijgen. Het niveau van de kinderen ging dagelijks met sprongen vooruit.

Al snel tijdens de cursus bleek dat de kids dagelijks met sprongen vooruit gingen. De gehele week werd er lesgegeven door vaste zwemonderwijzers. Alle B-kandidaten mochten uiteindelijk afzwemmen. Ook was het startniveau van diverse A kandidaten zo hoog dat er door diverse kids diploma gezwommen kon worden. Een resultaat waar het personeel, maar ook vele ouders, opa’s en oma’s aardig trots op is.

Hieronder volgen de namen van de geslaagden:

A-diploma: Manuel, Livia, Alpay, Berkay, Giovanni, Nora en Aron.

B-diploma: Jay-liro, Noa, Gwen, Viktoria, Jens.

Later in de zomervakantie vindt er nog een Turbo B-cursus en een snelcursus plaats. Er zijn nog enkele plekken vrij.

Snelcursus en turbo B-cursus (5e week zomervakantie)

Van zaterdag 6 augustus t/m zaterdag 13 augustus (uitgezonderd zondag 7 augustus en woensdag 10 augustus.

Lestijden op zaterdag zijn 09:00 – 11:00 uur

Lestijden doordeweeks zijn van 09:45 – 11:45 uur

De kosten voor de snelcursus bedragen € 200,–. Voor de turbo B-cursus is het bedrag € 250,–Dit is inclusief pauzehapjes en drankjes voor de kinderen. Na betaling is het kind verzekerd van een plek in de snelcursus.

Inschrijven en/of inlichtingen inwinnen is mogelijk aan de receptie van zwembad de Fakkel. Ook kan dit telefonisch via nummer 0180 – 491122. E-mailen kan ook. Kassa@de-fakkel.nl. Dit ter attentie van naam, lesdag, lestijd, niveau en telefoonnummer.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • SweetieHoneyPie
 • Ad Koppendrayer Vishandel
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Laatste Nieuws
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • Categorieën
 • Archieven
 • Categorieën
 • MetaThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.