menu Home
Sport

Ridderkerks Kampioenschap

Paul | 18 juli 2022

Binnen enkele weken zal er weer gestreden gaan worden om het voetbalkampioenschap van Ridderkerk. De wedstrijden vinden dit jaar allen plaats op het sportpark “Ridderkerk”, de thuisbasis van R.V.V.H., aan de Sportlaan in Ridderkerk. Deze kampioen van Ridderkerk plaatst een jaar lang de felbegeerde “Jacques van der Linden wisselbokaal” in de prijzenkast.

In overleg met de familie van Jacques van der Linden heeft R.V.V.H. besloten om deze editie de prachtige wisselbokaal eenmalig van een extra titel te voorzien, t.w. de “Arie van Wingerden Wisselbokaal”. Dit als blijk van waardering en respect voor zijn inzet, niet alleen als oud voorzitter van v.v. Rijsoord, maar zeer zeker ook voor het algehele Ridderkerks amateur voetbal.
Op dinsdagavond 16 augustus treedt v.v. Rijsoord om 19:30 uur aan tegen s.v. Slikkerveer. Een dag erna, op woensdagavond 17 augustus, speelt s.v. Bolnes om 19:30 tegen gastheer R.V.V.H. De winnaars van deze beide wedstrijden spelen vervolgens op zaterdag 20 augustus om 14:30 uur tegen elkaar in de finale om het kampioenschap van Ridderkerk. Deze wedstrijd wordt om 12:00 uur voorafgegaan door de kleine finale tussen de verliezers van de wedstrijden op dinsdag- en woensdagavond.

Programma:
Dinsdag 16 augustus: 19:30 v.v. Rijsoord – s.v. Slikkerveer
Woensdag 17 augustus: 19:30 s.v. Bolnes – R.V.V.H.
Zaterdag 20 augustus: 12:00 Wedstrijd om 3e
/4e plaats
14:30 Finale Ridderkerk Toernooi

De Ridderkerk Legends
Op de finale dag zaterdag 20 augustus is er eveneens ruimte voor de spelers van weleer om de kunsten nog eens te vertonen.
Van 10:00 tot 12:00 zijn oud elftallen van s.v. Slikkerveer, s.v. Bolnes, v.v. Rijsoord en R.V.V.H. voornemens
om enkele onderlinge wedstrijdjes te spelen. Daarnaast zijn van 11:00 tot 12:00 ook de kanjers van het
Walking Football Ridderkerk op het sportpark te bewonderen.

Bovenstaande wedstrijden worden allen gespeeld op Sportpark “Ridderkerk” van R.V.V.H., aan de Sportlaan 12, 2982 SN te Ridderkerk.
De toegang is GRATIS, dus bij deze een oproep aan alle leden, supporters, familie en vrienden van alle vier de verenigingen om hun club massaal te komen ondersteunen bij dit kampioenschap. Uiteraard zijn alle overige voetballiefhebbers uit onze regio ook van hart welkom!

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • SweetieHoneyPie
 • Bloemenhuis van der Waal
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Laatste Nieuws
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • Categorieën
 • Archieven
 • Categorieën
 • MetaThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.