menu Home
Algemeen

Geslaagde gespreksgroepen over gezondheid

Paul | 4 juli 2022

Ridderkerk Langer Gezond, het leefstijlprogramma van Facet organiseerde afgelopen weken voor het eerst gespreksgroepen over het thema voeding en over slaap en stress.

Gespreksgroepen van Ridderkerk Langer Gezond zijn bijeenkomsten waarin u met anderen praat over gezond ouder worden.Want ouder worden we allemaal maar hoe doe je dat? Hoe kun je op een gezonde manier ouder worden en hoe doen anderen dat eigenlijk? Onder leiding van leefstijlcoach Cathy van Es zijn het geslaagde avonden geworden waarin de deelnemers met elkaar hebben gediscussieerd. Er werd naar elkaar geluisterd en er zijn tips en adviezen uitgewisseld.

Door het succes van afgelopen keren is er op maandag 8 augustus een gespreksgroep over bewegen en op maandag 15 augustus staat het thema veiligheid in en om het huis (ook digitaal) centraal. De avonden zijn van 19.00 – 21.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur. De locatie is het wijkcentrum van Bolnes, Noordstraat 255 A. Wilt u deze bijwonen meldt u zich dan aan bij Facet Ridderkerk via email info@facetridderkerk.nl of telefonisch 0180 – 43 23 50.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • SweetieHoneyPie
 • Ad Koppendrayer Vishandel
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Laatste Nieuws
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • Categorieën
 • Archieven
 • Categorieën
 • MetaThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.