menu Home
AlgemeenSport

Tentenkamp Jeugdafdeling SV Slikkerveer weer geslaagd

Paul | 28 juni 2022

door Arjan ’t Jong

Ook dit jaar was het Tentenkamp bij SV Slikkerveer weer een groot succes. Het jaarlijks terugkerende evenement waarbij de jeugd van SV Slikkerveer 3 dagen en 2 nachten op het sportpark verblijft en in die tijd allerlei activiteiten onderneemt, stond weer bol van plezier.

Op een zonovergoten sportpark het Reijerpark werden door zo’n 50 kinderen het hele weekend lang voetbalwedstrijden, spelletjes en penaltycups gespeeld. Alles in het teken van het eindklassement, maar stiekem vooral in het teken van heel veel lol met elkaar.

Toen de stofwolken waren opgetrokken, alle appels, meloenen, boterhammen, broodjes knak en hamburger en vele liters melk, siroop en water waren opgegeten en gedronken, alle slaapzakken en luchtbedden waren opgeruimd en iedereen meerdere buikschuivers had gemaakt op de meterslange zeepbaan, bleek het team Frenoflex van leider Roberto de waardige winnaar van dit prachtige weekend. Dank aan alle sponsoren, vrijwilligers en kinderen voor een zeer geslaagd Tentenkamp 2022.

Foto: Roelie ’t Jong

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • SweetieHoneyPie
 • Ad Koppendrayer Vishandel
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Laatste Nieuws
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • Categorieën
 • Archieven
 • Categorieën
 • MetaThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.