menu Home
Algemeen

Dagje uit voor jong en oud

Paul | 27 juni 2022

Met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal hebben ouderen én jongeren op zondag 26 juni mogen genieten van een dagje uit naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Ouderen- en jongerenwerkers van Facet Ridderkerk hebben hun krachten gebundeld om deze dag te realiseren.

Het uitje voor jong en oud bij Diergaarde Blijdorp was zeer geslaagd. Het was een zonnige dag met goed gezelschap en genoeg bezienswaardigheden. In de ochtend heeft iedereen eerst genoten van koffie/thee en een heerlijk stuk gebak. Daarna hebben we een gedeelte van het schitterende park bezocht. In de middag is er uitgebreid geluncht in restaurant de Lepelaar. Na de lunch werd de wandeling in het park vervolgd. Zo kon iedereen de dieren bekijken die hij/zij graag wilde zien.

Een groep van 6 jongeren heeft de gehele dag geholpen om de ouderen een onvergetelijke dag te bezorgen. De interactie tussen de jongeren en ouderen was mooi om te zien. De jongeren en ouderen hebben genoten van de mooie gesprekken die onderling plaatsvonden tijdens het wandelen in Diergaarde Blijdorp en in het restaurant de Lepelaar. Ook de ouderen onderling hebben het gezellig gehad met elkaar en er zijn wellicht nieuwe vriendschappen ontstaan.

Het was een geslaagde dag voor iedereen met dank aan Rotary Ridderkerk de Waal.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • SweetieHoneyPie
 • Ad Koppendrayer Vishandel
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Laatste Nieuws
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • Categorieën
 • Archieven
 • Categorieën
 • MetaThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.