menu Home
Politie

Bigshopper met 470.000 euro en 18 kilo coke van de straat

Paul | 27 juni 2022

Ridderkerk – Vrijdagavond 24 juni zijn twee mannen, beiden zonder vaste woon- of verblijfplaats, op de Ringdijk in Ridderkerk aangehouden nadat kort ervoor door agenten een drugsoverdracht was verijdeld.


Rond negen uur kwam er op één van de auto’s een ANPR-hit binnen. Agenten van de Landelijke Eenheid volgden deze auto en zagen dat de bestuurder contact maakte met een andere automobilist. De 32-jarige man die de 18 kilo coke aan het ‘ordenen’ was werd aangehouden. De 50-jarige man die de volle bigshopper, gevuld met de 470 K bij zich had, is eveneens ingesloten.

foto: politie.nl

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.