menu Home
Algemeen

Gezond ouder worden in 4 gesprekken

Paul | 13 juni 2022

Als onderdeel van het programma Ridderkerk Langer Gezond organiseert Facet Ridderkerk 4 groepsgesprekken in juni en augustus waarin u met anderen praat over gezond ouder worden. Voorbereiden op uw oude dag moet u op tijd doen maar hoe begint u daarmee? 

Gezond ouder worden wilt iedereen wel. Zelfredzaamheid en niet afhankelijk worden van zorg is belangrijk. Bent u zich bewust van problemen die hier mee te maken hebben en wat kunt u eraan doen of voorkomen? Heb ik aanpassingen nodig in mijn voeding? Hoe krijg ik grip op de snelle technologische ontwikkelingen? Is mijn huis geschikt om veilig daar te kunnen blijven wonen nu, maar ook op mijn oude dag? Hoe voorkom ik na mijn pensioen die leegte in mijn dagelijks bestaan en hoe doet iemand anders dat? Ga daar eens over in gesprek met anderen en leer van elkaar.

Op dinsdagavond 21 juni staat het thema voeding centraal. Dinsdagavond 28 juni zal het gesprek over slaap en stress gaan. In augustus volgen de thema’s veiligheid en bewegen.

De bijeenkomsten vinden in juni plaats in het WVC West, Boksdoornstraat 80. De tijd is van 19.00 – 21.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur. Deelname is gratis. Per gespreksgroep kunnen er maximaal 10 deelnemers mee doen. Aanmelden is verplicht en kan telefonisch 0180 – 432 350 of per email cathy.vanes@facetridderkerk.nl. Meer informatie is ook te vinden op de website van Ridderkerk Langer Gezond.  

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • SweetieHoneyPie
 • Bloemenhuis van der Waal
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Laatste Nieuws
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • Categorieën
 • Archieven
 • Categorieën
 • MetaThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.