menu Home
Algemeen

Facet is dementievriendelijk

Paul | 25 april 2022

Dinsdag 19 april ontving Facet Ridderkerk het certificaat ‘Samen Dementievriendelijk’. Vertegenwoordiger van Alzheimer Nederland, dhr. Systema, reikte het certificaat uit aan Lilian Sprong, projectleider van Dementievriendelijk Ridderkerk, en Annemarie de Knegt, directeur-bestuurder van Facet Ridderkerk.

Facet Ridderkerk is de eerste organisatie in Ridderkerk die dit certificaat heeft gekregen. Een groot aantal personeelsleden volgde de training ‘GOED omgaan met dementie’. De organisatie heeft de kennis over het herkennen en omgaan met dementie vergroot en zet zich blijvend in voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

“We vragen iedereen in Ridderkerk, inwoners maar ook organisaties, bedrijven, scholen en verenigingen, om mee te doen. Samen maken we Ridderkerk (nog meer) dementievriendelijk!”, zegt Lilian Sprong. “Hopelijk is er ook binnen uw organisatie of bedrijf belangstelling om de trainingen te volgen. Het kan individueel, maar ook als groep, zowel online als fysiek op locatie. Aan de trainingen zijn geen kosten verbonden.”

Neem voor meer informatie over de trainingen van Dementievriendelijk Ridderkerk contact op met Lilian Sprong via 0180 – 432 350 of info@dementievriendelijkridderkerk.nl of kijk op www.dementievriendelijkridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.