menu Home
Algemeen

Yoga in Oost

Paul | 14 maart 2022

Facet Ridderkerk biedt in bijna alle wijken van Ridderkerk yoga aan. Zo ook in de wijk Oost op woensdag van 13.00 tot 14.00 uur in het Trefpunt Oost aan De Genestetstraat 2.

Yoga leert ons om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. De lessen voor volwassen en senioren zijn gericht op lichaamsbeheersing, ontspanning en meditatie en bestaan uit rustige lichaams- en ontspanningsoefeningen. Ademhaling is bij yoga een belangrijk onderdeel, zoals bijvoorbeeld de buikademhaling, waardoor er meer energie komt in het bekken, de benen en voeten. Het vermindert ook bepaalde klachten, zeker wanneer u last heeft van spanningen en stress. Ook zorgen de lessen voor soepele spieren en gewrichten. De oefeningen worden aangepast aan bewegingsbeperkingen. Iedereen kan dus meedoen.

Mike Hartog, de ervaren yogadocent die al enkele jaren werkzaam is voor Facet, verzorgt de lessen. Iedereen van 60 jaar of ouder kan meedoen. Zorg voor een handdoek en makkelijk zittende kleding. De kosten zijn omgerekend € 4,00 per les.


Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u gezond en gezellig bewegen? Er zijn nog enkele vrije plaatsen. Aanmelden voor een gratis proefles kan bij Jesper Lagendijk via 0180 – 432 350 of jesper.lagendijk@facetridderkerk.nl

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.