menu Home
AlgemeencultuurRadio Nieuws

Uitgelezen Aanzet weer gezellig

Paul | 13 maart 2022

Zaterdag 12 maart was er weer een live uitzending van ‘Uitgelezen Aanzet’ vanuit de bibliotheek.
Ingrid Goeree was namens de bibliotheek te gast en vertelde er vol passie over haar werk en wat er allemaal kan bij de huidige bibliotheek, er kan veel meer dan alleen een boek lenen. Jaqueline Louwerens was te gast namens de Ridderdichters, een speciaal gedicht ge├»nspireerd op het mooie lied ‘Bridge over trouble water’ was haar debuut binnen de Ridderdichters. Na het radionieuws van 11 uur stond er een compleet Hobo Ensemble onder leiding van Diana Abspoel klaar om een aantal mooie muziekstukken live te spelen en te vertellen over dit mooi instrument en hoe leuk het is samen te spelen. Verder hadden we een vooruitblik op het verkiezingsdebat van ’s middags. De volgende keer ‘Uitgelezen Aanzet is op zaterdag 9 april van 10:00 tot 12:00 uur live!

Terug luisteren kan via: https://www.ridderkerkfm.nl/programma-gemist/
Terug kijken kan ook via: https://youtu.be/79Cy-HD4Vr8

Foto’s: Wesley Wilschut

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.