menu Home
Gemeente Nieuws

Ombudsman bezoekt commissiebijeenkomst Ridderkerk

Paul | 28 februari 2022

Nationale Ombudsman Reinier van Zutphen vertelt dinsdag 1 maart tijdens een commissiebijeenkomst in de raadzaal van het gemeentehuis over zijn werk. De gemeente Ridderkerk is aangesloten bij de Nationale Ombudsman. In die hoedanigheid behandelt de heer Van Zutphen klachten (in tweede instantie) over de gemeente Ridderkerk. De inzet van de Nationale Ombudsman voor Ridderkerk is geregeld in de Verordening klachtenbehandeling gemeente Ridderkerk 2020https://lokaleregelgeving.overheid.nl/CVDR644925/1

Foto: PaulW, Nationale Ombudsman Reinier van Zutphen tijdens het congres van de landelijke Cliëntenraad.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.