menu Home
Algemeen

Geslaagde bijeenkomst over gezonde nachtrust in Ridderkerk

Paul | 28 februari 2022

Ridderkerk Langer Gezond, het leefstijlprogramma van Facet Ridderkerk, organiseerde woensdag 23 februari een bijeenkomst waarbij Ridderkerkers handige tips, advies en informatie kregen over een gezonde nachtrust.

Slaapoefentherapeute en ambassadeur van RLG Aadje Faasen gaf de aanwezigen door middel van een interessante presentatie informatie over diverse aspecten van slaap. Teunis Bil van slaapwinkel Morgana te Hendrik Ido Ambacht legde uit wat er allemaal nodig is voor een goede nachtrust en gaf onder andere antwoord op vragen als ‘Welke bedbodem, matras of hoofdkussen is het beste voor u?’ en ‘Wat is slaap DNA?’.

Heeft u deze bijeenkomst gemist maar wilt u wel informatie over gezonde nachtrust, neem dan contact op met leefstijlcoach Cathy van Es via emailinfo@facetridderkerk.nl of 0180 – 432 350.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.