menu Home
Algemeen

Een goede en gezonde nachtrust. Hoe doe ik dat eigenlijk?

Paul | 16 februari 2022

Ridderkerk Langer Gezond organiseert op woensdag 23 februari van 14.00 – 16.00 uur een interactieve voorlichting waarin aandacht wordt gegeven aan slapen. Slaap ik wel goed? Wat doet slaap voor mij? Hoe krijg ik een goede nachtrust? Wat heb ik hiervoor nodig? Op deze en meer vragen krijgt u antwoord. Locatie: zaal Burgerzaken, Gemeentehuis, Koningsplein 1.

De voorlichting wordt gegeven in samenwerking met Morgana goed&gezond slapen uit Hendrik Ido Ambacht. Ook slaapoefentherapeut Aadje Faassen is aanwezig. Met elkaar organiseren wij een interessante voorlichting waarin het duidelijk wordt waarom goed slapen zo belangrijk is en hoe je dat doet. Bij Morgana kun je je Slaap DNA laten meten en daarmee een weloverwogen keuze maken voor een goede slaapkamerhygiëne. Hiervoor zijn tijdens de voorlichting diverse artikelen aanwezig zoals kussens, dekbedden en demonstratiemodellen van matrassen en bedbodems. Voor alle aanwezigen ligt er een kortingsvoucher klaar om te besteden bij Morgana.

De voorlichting is gratis te bezoeken maar meld je wel even van te voren aan. Dat kan per email

info@facetridderkerk.nl of telefonisch 0180 – 432350. Wij zullen aan de ingang uw QR

code controleren.

Meer informatie over Ridderkerk Langer Gezond vindt u op www.ridderkerklangergezond.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.