menu Home
cultuur

Cursussen Muziekschool Ridderkerk weer van start

Paul | 3 februari 2022

Wie een cursus dans of muziek wil volgen kan weer terecht bij Muziekschool Ridderkerk. Deze maand starten er in Het Plein, Koningsplein 3, leuke korte cursussen! Daarnaast zijn er doorlopende cursussen waarop nog kan worden ingestroomd.

In de week van 14 februari starten er korte muziekcursussen voor dreumesen, peuters, kleuters en kinderen. Ook zijn er iedere woensdag danslessen voor peuters en kleuters. Jongeren die in een band willen spelen kunnen zich aanmelden voor Popschool Bandlessen en iedereen die een instrument wil leren bespelen kan kiezen uit ruim 20 instrumenten. En voor wie in een orkest samen muziek wil maken is er het Ridderkerks Jeugd Ensemble (6-20 jaar). De online Cursusvinder is er om te helpen met het kiezen van een cursus, door te selecteren op leeftijd, dag(deel) en thema.

Ridderkerkpas en Klantenservice
Het is mogelijk om een cursus te betalen met tegoed van de Ridderkerkpas. De Klantenservice van Muziekschool Ridderkerk staat klaar voor iedereen die vragen heeft of extra hulp kan gebruiken bij het kiezen van een cursus. Bereikbaar via klant@tobe.nl en 078-6133144.

Cursussen Muziekschool Ridderkerk weer van start_Danny van der Weck
Gemaakt op Dordrecht on 21 Nov 2020 door Peter Verheijen Fotografie ToBe Groepslessen

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.