menu Home
Sport

Ridderkerk FM Sportnieuws: Slikkerveer verlengt met trainer Driss El Akchaoui

Paul | 31 januari 2022

door Arjan ’t Jong

Voetbalvereniging SV Slikkerveer heeft in de afgelopen periode overeenstemming bereikt met trainer Driss El Akchaoui. Aan beide kanten is er veel vertrouwen om ook volgend seizoen met elkaar door te gaan. SV Slikkerveer heeft al kenbaar gemaakt komend seizoen de overstap te gaan maken van het zondag- naar het zaterdagvoetbal.
,,Voordat ik bij Slikkerveer aan de slag ging was ik als trainer al op zaterdag actief. Voor mij maakt dat niet uit, ik ben flexibel. Wel is het prettig om nu al te weten, dat ik volgend seizoen ook bij Slikkerveer trainer ben. De afgelopen maanden voelden goed, het is een leuke spelersgroep en fijne club om mee te werken’’, licht Driss El Akchaoui toe.
,,Als Slikkerveer zijn we blij met deze verlenging. Driss past heel goed bij onze spelersgroep. We gaan dit seizoen zeker proberen om een goede klassering eruit te halen in de derde klasse B. We staan nu vijfde, maar in de laatste wedstrijden vorig jaar waren we goed op dreef en hopen dit door te gaan zetten nu’’, besluit Nick Geluk, bestuurslid voetbaltechnische zaken bij Slikkerveer.

foto: Rowan Termond

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.