menu Home
Politie

Overval op snackbar Dr. Colijnstraat, politie zoekt daders

Paul | 30 januari 2022

Na overval op snackbar aan de Dr Colijnstraat in Ridderkerk twee daders weg. Hadden ten tijde van de overval maskers op en droegen zwarte kleding. Zijn weggelopen richting sportpark via de Koninginneweg. Iets gezien bel 112.

Update: De overvallers gingen er vandoor met een onbekend geldbedrag. Niemand raakte gewond. 1 overvaller droeg een mondkapje en een hoody. De ander een wit plastic (ijshockey)masker. Mogelijk is deze in de vlucht weggegooid. Vindt u het masker, raak het niet aan maar bel ons meteen.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.