menu Home
AlgemeenPolitiek

SGP organiseert online concert

Paul | 10 januari 2022

Op zaterdag 15 januari organiseert de SGP Ridderkerk een online concert. Het concert wordt verzorgd door Jan Peter Teeuw (orgel) en Corné van der Giessen (panfluit) en vindt plaats in de Singelkerk en wordt uitgezonden via het Youtube-kanaal van de Singelkerk. Tijdens deze avond zal het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen worden gepresenteerd. Daarnaast zal bekend worden gemaakt wie de wethouderskandidaat van de SGP Ridderkerk is. De avond begint om 19.30 uur. Vanwege de maatregelen kunnen er helaas geen bezoekers aanwezig zijn, maar iedereen wordt van harte uitgenodigd om mee te kijken/luisteren. Meer informatie en een directe link via www.ridderkerk.sgp.nl.  

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.