menu Home
Algemeen

Winterzwemmen in Zwembad de Fakkel

Paul | 7 januari 2022

Goed nieuws!!! Zwembad de Fakkel gaat starten met Winterzwemmen in het buitenbad.

Hieronder vind je informatie over openingstijden en het reserveren.

De kosten voor een uur winterzwemmen bedragen € 5,50. Reserveren van een tijdslot en betalen van een uur kan alleen op onze website www.de-fakkel.nl. Klik dan door naar de webshop.  https://webshopridderkerk.recreatex.be/

De Fakkel is doordeweeks geopend van 07.00 – 14.00 uur, op zaterdag van 08:00 – 09:00 uur en op zondag van 08:00 – 10:00 uur. Bij voldoende animo kunnen ze deze tijden verruimen.

Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van een abonnement of badenkaart. Wanneer het binnenzwembad weer open gaat zal de geldigheid van de huidige kaarten verlengd worden.

Het tonen van een geldig CTB bewijs met legitimatie is verplicht gesteld voor alle gasten vanaf 18 jaar. Het is toegestaan om gebruik te maken van de kleedkamers. Daarbij is het dragen van een mondkapje binnen verplicht voor personen vanaf 13 jaar. Buiten uiteraard niet. Wij verzoeken iedereen om thuis zwemkleding onder de gewone kleding aan te doen. Bij het buitenbad staat een tent waar de handdoeken en/of badjassen opgehangen kunnen worden.

5 minuten voor aanvang van het tijdslot kan men al naar binnen om zich om uit te kleden. Het zwemmen start op de hele uren. Toiletten zijn open.

LET OP!!! De temperatuur staat ingesteld op 21 graden. Bij nachtvorst en harde wind kan het badwater vooral ’s ochtends net onder die temperatuur zijn. Houd daar rekening mee.

Wellicht ten overvloed. Er mag op het terrein voor de rest niet gerecreëerd worden. Het is dus niet toegestaan om op een omliggend grasveld in de zon te gaan liggen.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.