menu Home
Gemeente Nieuws

Burgemeester Attema laat zich niet herbenoemen voor een derde periode.

Paul | 3 januari 2022

Burgemeester Attema heeft laten weten dat zij zich niet zal laten herbenoemen voor een derde periode van zes jaar als burgemeester van Ridderkerk. Ze heeft dit aan de Commissaris van de Koning in Zuid-Holland laten weten.
Haar tweede termijn loopt op 1 oktober 2022 af. ,,Als je 70 jaar wordt moet je stoppen als kroonbenoemde burgemeester. Dat zou halverwege de derde termijn zijn. Ridderkerk heeft recht op een kroonbenoemde burgemeester die de volle termijn van zes jaar Ridderkerk kan dienen.” Ze zei dat het fantastisch is om burgemeester van Ridderkerk te zijn. ,,Ik heb Ridderkerk vooral leren kennen als een gemeenschap die naar elkaar om wil zien. Met zijn vele vrijwilligers in de scholen, in de kerken, op de sportverenigingen, in de wijkcentra, bij de Rotary, bij Present, bij de voedsel- en kledingbank, bij Help eens een handje. En dit is nog maar een kleine opsomming!’


Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.