menu Home
Algemeen

Blijf onze lokale ondernemers steunen.

Paul | 2 januari 2022

door Jan-Hein Visser

Nederland zit, als enige land in heel Europa, al vanaf voor de kerst in een harde lockdown. Reden was de snelle opkomst van het Omicron-virus, de meest recente variant onder de coronavirussen. Het aantal besmettingen hiermee loopt in veel Westerse landen intussen volledig uit de hand. Het aantal ervan is amper nog te tellen in onder meer Engeland, Nederland, Spanje en de Verenigde Staten.  En alhoewel intussen duidelijk is dat het (vooralsnog) redelijk lijkt mee te vallen met het aantal ernstige ziektegevallen, hebben veel ondernemers daar geen enkele boodschap aan: zij worden wederom keihard getroffen door de lockdown en proberen te redden wat er te redden valt. Diverse winkels hebben afhaalpunten geopend en veel horeca werkt met afhaalmenu’s. Omdat overheidssteun beperkt is en lang niet alle kosten dekt is er maar één ding dat wij met zijn allen kunnen doen: zoveel mogelijk bestellen en afhalen bij al onze lokale ondernemers. Blijf dit daarom ook in het nieuwe jaar vooral doen, want de lockdown duurt naar verwachting zeker nog tot half januari voort. Tussentijdse afweegmomenten hebben het demissionaire kabinet nog niet van gedachten doen veranderen.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.