menu Home
Gemeente Nieuws

Geen nieuwjaarsreceptie

Paul | 30 december 2021

Het gemeentebestuur van Ridderkerk houdt aan het begin van het nieuwe jaar geen nieuwjaarsreceptie, in verband met de coronamaatregelen.

In de plaats van haar gebruikelijke nieuwjaarstoespraak heeft burgemeester Anny Attema een videoboodschap opgenomen. Deze is vanaf 3 januari te zien via de website van de gemeente en de andere digitale kanalen van de gemeente. Ook zal de boodschap te zien zijn op verschillende plaatselijke nieuwssites en wordt er in De Blauwkai van 6 januari aandacht aan besteed.

Vrijwilligersprijzen

Onder normale omstandigheden werden tijdens de nieuwjaarsreceptie ook de vrijwilligersprijzen uitgereikt, aansluitend aan de toespraak van de burgemeester. Wethouder Marten Japenga en kinderburgemeester Maylin Ouwens gaan nu op 3 januari bij de winnaars langs om hun prijs te overhandigen. Hiervan worden video-opnamen gemaakt. Deze zijn vanaf 4 januari te zien via de digitale kanalen van de gemeente

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.