menu Home
Algemeen

Optocht Sinterklaas door Ridderkerk

Paul | 16 november 2021

Met de recent aangescherpte maatregelen worden alle Sinterklaas-intochten opnieuw beoordeeld. Gelukkig was in Ridderkerk op voorhand al besloten om het zekere voor het onzekere te nemen, en te kiezen voor een intocht anders dan anders. Daarom zijn we ook blij dat de intocht in Ridderkerk op zaterdag 20 november officieel door zal gaan!

Sint en zijn Pieten zullen samen met burgemeester Attema en de kinderburgemeester Maylin Ouwens met een rijdende stoet door de wijken van Ridderkerk gaan. Hierbij worden zij begeleidt door zowel de Pietenband Hooi & Stro Kapel als DJ Piet.

De optocht start om 11:00 uur aan de Rijksstraatweg ten hoogte van de Voorweg in Rijsoord. Achtereenvolgens gaat dan de route door Rijsoord, Ridderkerk-Oost, Drievliet, het Zand, het Centrum, Ridderkerk-West, Slikkerveer en Bolnes.
Het zou natuurlijk leuk zijn als de Sint en zijn Pieten alle kinderen in Ridderkerk in hun eigen wijk langs de route zouden kunnen begroeten! Bekijk daarom hier de route en zorg dat je ons niet mist!

De organisatie heeft voor deze alternatieve intocht gekozen omdat grote drukte op één plek dan niet nodig is. De optocht stopt nergens en er zijn dus geen beste of slechtste plekken. Overal sta je goed! Kun je ergens lastig afstand houden van elkaar, ga dan een stukje verderop staan.

Wij beloven er een feestje van te maken en waarschijnlijk horen jullie ons wel aankomen! Sint hoopt iedereen zaterdag te zien!

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.