menu Home
Algemeen

Workshop ‘Vrijwilligerswerk, iets voor u?’

Paul | 11 oktober 2021

Denkt u er wel eens over om vrijwilligerswerk te gaan doen maar weet u niet wat de mogelijkheden zijn en wat er bij u past? Facet Vrijwilligerssteunpunt organiseert op maandag 25 oktober de workshop ‘Vrijwilligerswerk, iets voor u?’ van 10.00 tot 12.00 uur op het kantoor van Facet Ridderkerk.

In de workshop ontdekt u wat vrijwilligerswerk is, de motieven om vrijwilligerswerk te doen, voorbeelden van vrijwilligersorganisaties- en functies. De rechten en plichten als vrijwilliger worden besproken en er wordt een interessetest gedaan. In een ontspannen sfeer maakt u zo kennis met de wereld van vrijwilligerswerk.

De workshop is bedoeld voor inwoners van Ridderkerk die overwegen om vrijwilligerswerk te gaan doen en zich willen oriënteren.

Deelname is gratis. Aanmelden kan via de Vrijwilligersacademie op www.facetriddekerk.nl of via inschrijven.vsp@facetridderkerk.nl. Voor meer informatie kan iedereen contact opnemen met Facet Vrijwilligerssteunpunt via 0180 – 430 440 of vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.