menu Home
Sport

Ridderkerk FM Sportnieuws: Tentenkamp SV Slikkerveer weer geslaagd

Paul | 26 juli 2021

door Arjan ’t Jong:

Jaarlijks organiseert voetbalvereniging SV Slikkerveer haar Tentenkamp voor de jongste jeugdige talenten van de vereniging. In het weekend van 10 juli was het weer zover voor een grote groep pupillen, die het hele weekend allerlei leuke spelletjes voorgeschoteld kregen. Vanwege de corona maatregelen was er dit jaar geen tent en overnachting op het Reijerpark.
Hoogtepunten voor de kinderen waren de diverse spelletjes, de zeskamp het EK voetballen, maar uiteraard ook de heerlijke pannenkoeken, waarbij zelfs een prijs mee gewonnen kon worden. Uiteraard was er ook weer het buikschuiven, waar er dit jaar wel steeds een hele lange rij kinderen voor stonden te wachten om de meterslange buikschijfbaan af te glijden. Al met al weer een super geslaagd weekend als afsluiting van het seizoen.Foto: Alle deelnemende pupillen en leiders van het Tentenkamp.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • Ad Koppendrayer Vishandel
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Soep op wielen
 • Laatste Nieuws
 • Ook voor je pasfoto’s Handyman Ridderkerk
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • CategorieënThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.