menu Home
Sport

Ridderkerk FM Sportnieuws: SV Slikkerveer opent vernieuwde bestuurskamer

Paul | 26 juli 2021

door Arjan ’t Jong:

Op zaterdag 24 juli 2021 opende Truus Noorlander samen met Riet Blok de vernieuwde bestuurskamer bij voetbalvereniging SV Slikkerveer. Bij de opening, in klein comité, waren alle vrijwilligers en sponsors aanwezig die de hieraan hadden meegewerkt.
,,Een jaar geleden waren Truus en Riet in onze bestuurskamer in gesprek en vonden dat onze bestuurskamer ook wel toe was aan een opknapbeurt. Nu zijn we een jaar verder en kunnen we stellen, dat onze bestuurskamer hartstikke mooi is geworden. Dankzij de inzet van alle vrijwilligers en sponsors heeft het de vereniging nog geen € 100,- gekost en eigenlijk was dat mijn schuld, omdat ik een blik verf in een verkeerde kleur had gekocht’’, sprak voorzitter Rinus Hitzert de aanwezigen toe.
,,We zijn hartstikke blij met de geweldige metamorfose die onze bestuurskamer heeft ondergaan. Het is echt een plaatje geworden’’, kijkt een trotse voorzitter Rinus Hitzert rond in de nieuwe bestuurskamer, waarvan op de toegangsdeur een mooie actiefoto is afgebeeld van oud-erelid Arie van Beek.

Foto’s: Roelie ’t Jong

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • Ad Koppendrayer Vishandel
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Soep op wielen
 • Laatste Nieuws
 • Ook voor je pasfoto’s Handyman Ridderkerk
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • CategorieënThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.