menu Home
Radio Nieuws

Eerste Locatie uitzending succesvol #Bargezellig

Paul | 9 juli 2021

Vrijdag 9 juli hadden we na lange tijd de eerste #Bargezellig vanaf het terras van Sellicious aan het Dillenburgplein.
Als Tafeldame was Cora van Vliet aangeschoven om mee te kletsen en natuurlijk wat over zichzelf te vertellen.
Het werd een leuk weerzien, omdat Cora jaren geleden ook al eens radio collega was. Het radiobloed bij Cora begon flink te stromen en de radiokriebels namen toe daarom we hebben de afspraak gemaakt om vrijdag 16 juli het programma “Marian in de middag” bij haar uit de tuin te maken, waar Cora natuurlijk mee gaat presenteren.

Als eerste gast kwam mevrouw OpdenBrouw vertellen over de activiteiten van de SWS en de ingebruikname van het zo lang gekoesterde terras. Hieruit vloeide de afspraak dat Ridderkerk FM op de laatste dag van de bouwweek live vanaf het terrein van stichting zal uitzenden en verslag zal doen van alles wat er die laatste dag gebeurt.

Sportredacteur Arie Ouwens kwam de luisteraars bijpraten over de Ridderkerk FM EK Poule en ook dat werd weer ouderwets gezellig, alweer een radio collega waarmee we snel weer iets leuks gaan doen.. Binnenkort meer !

De man achter het @Rondjeridderkerk Jan-Willem Bullée vertelde hoe hij zijn kijk op de lelijke plekken in Ridderkerk deelt op een in zeer korte rijd populair geworden insta account. Er liggen nog wel 100 foto’s klaar dus zijn volgers kunnen nog voldoende verwachten. Niet alles in een negatief daglicht bij Jan-Willem, maar de mooie plaatjes worden al genoeg gedeeld, dit laat gewoon iets anders zien.

Natuurlijk mocht gastvrouw Selme niet ontbreken, Sellicious maakt zoveel lekkere dingen en heeft sinds kort ook overheerlijk ijs, daar kan je gewoon niet vanaf blijven.. Zodra je binnen stapt komt de overheerlijke geur van vers gebak je tegemoet. En alle taarten op maat gemaakt, niets vanuit een folder, maar een dripcake of leuke kindertaart is dagelijkse kost. Alles is er om mee te nemen of lekker bij een kopje koffie of thee op het sfeervolle terras of.
Dankjewel voor de gastvrijheid !

In het bericht toch leuk om te vermelden dat de presentator van het programma “Studio Noord”, Ton Maas even gedag kwam zeggen op het terras. Dat zelfde geldt natuurlijk voor Arianne, Angelique en Ron. Wat een energie geeft dat !


Foto’s : Corine

Written by Paul

Comments

This post currently has 1 comment.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.