menu Home
Algemeen

Rotterdamseweg afgesloten, drukte op de omleidingsroute

Paul | 19 oktober 2020

Door afsluiting van de Rotterdamseweg is het druk op de wegen die aangegeven zijn als omleidingsroute. Op socialmedia lezen we dat het er niet goed is nagedacht over de volledige afsluiting van de Rotterdamse weg.
De Erasmuslaan wordt gebruikt als racebaan, zo lezen we. Ook het vrachtverkeer over de Vlietlaan met de gevaarlijke rotonde aan het eind wekt verbazing. De Rotterdamse weg is vanaf maandag 19-10-2020 ca. 00.00 uur t/m zaterdag 24-10-2020 ca. 23.00 uur geheel dicht voor het opnieuw asfalteren.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.