menu Home
Algemeen

Noodkreet voor vermiste hond Mazzel

Paul | 7 oktober 2020

Zelfs al zou je een sterretje zijn is dit onwetendheid een hel. Hoe kan je dit ooit een plek geven, thuis zitten voelt als of je hem in de steek laat, door gaan met je leven op pakken voelt als egoïstisch. Wat natuurlijk zeker niet zo is. Maar mazzel is een kind van fer en cres. Hun hebben alles er aan gedaan om hem een warm thuis te geven! Dus dit mag toch zo niet eindigen !! Dus nogmaals aub deel dit!!! Laat dit echt nogmaals massaal viraal gaan. Moet toch iets of iemand zijn die weet waar deze honden baby is!! Misschien een idee om met zn alle hart van Nederland en tv Rijnmond te berichten!! Misschien als het op de buis komt dat het ook bij de oudere onder ons binnen komt. Hun hebben misschien geen internet of Facebook . Misschien is het nodig om dit toch op de tv te krijgen !! Wie zal het zeggen!!!
Met deze tekst wordt opnieuw aandacht gevraagd voor hond Mazzel die al ruim een week vermist is, in de hoop aandacht te krijgen van overige media, omdat wellicht niet iedereen socialmedia gebruikt is dit nog een laatste strohalm.Written by Paul

Comments

This post currently has 1 comment.

Leave a Reply


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.