menu Home
Algemeen

Maasstad Ziekenhuis adviseert iedereen mondkapje te dragen

Paul | 2 oktober 2020

De Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond adviseert iedereen in publieke binnenruimtes mondkapjes te dragen. Vanaf vandaag volgen wij dat advies en vragen wij u én onze medewerkers in de publieke binnenruimtes van ons ziekenhuis een mondkapje te dragen. Daarom hieronder nog even een kort instructie van hoe dat moet.

Verder gelden natuurlijk de algemene coronamaatregelen in ons ziekenhuis nog steeds. Houd 1,5 meter afstand en blijf thuis bij klachten die passen bij het coronavirus. Laten we samen proberen het coronavirus eronder te krijgen!
Alle patiënten zijn welkom voor de geplande of ongeplande behandeling, met of zonder klachten van het coronavirus (COVID-19). Indien u klachten heeft die mogelijk passen bij het coronavirus meld dit dan van tevoren, dan kunnen wij aanvullende maatregelen nemen.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play