menu Home
Radio Nieuws

Ridderkerk FM steunt horeca met een algemene radiospot

Paul | 29 september 2020

Als dank voor de gastvrijheid van de afgelopen zomer maanden waar Ridderkerk FM telkens zeer gastvrij werd ontvangen door diverse Horeca gelegenheden voor de locatie uitzending van #BARgezellig. De horeca krijgt het na de aangekondigde extra maatregelen weer zwaar, wat ons deed besluiten net als aan het begin van de corona periode reclame zendtijd beschikbaar te stellen. Ook voor Ridderkerk FM gaan de kosten gewoon door, dus niet alles kan gratis, maar de “Donkere dagen” reclame campagne maakt het adverteren bij Ridderkerk FM voor een ieder aantrekkelijk. Maak extra naamsbekendheid door een radiospot !

Voor meer informatie mail : reclame@ridderkerkfm.nl

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play