menu Home
Radio Nieuws

“Donkere dagen” reclame campagne

Paul | 29 september 2020

Speciaal voor bedrijven die geen ruim budget hebben voor reclame, maar toch graag hun naamsbekendheid willen vergroten, is er nu een mogelijk om programma’s, het radionieuw of onze non-stop muziek uren te sponsoren. Een programma sponsor ben je al voor een prikkie per week.
Ook is er de mogelijk om te adverteren op onze website middels een banner. Een banner valt extra op en trekt het snel de aandacht van een website bezoeker. Met één klik op de banner verschijnt de website van deze adverteerder.

Dus: wil je zoveel mogelijk inwoners in de regio Ridderkerk bereiken? Dan is adverteren op Ridderkerk FM de oplossing! Meer weten, sparren met onze reclame strategen of benieuwd naar onze scherpe tarieven? Neem dan contact op met onze reclame afdeling : 06 11 158 168 of mail naar: reclame@ridderkerkfm.nl

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • SweetieHoneyPie
 • Bloemenhuis van der Waal
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Laatste Nieuws
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • Categorieën
 • Archieven
 • Categorieën
 • MetaThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.