menu Home
Algemeen

Nieuwe manager Lidl Ridderkerk ( Drievliet ) ontslaat personeel

Paul | 28 september 2020

Na het snoepen van wat chocolade uit het rek van afgeschreven artikelen werden in totaal 12 jonge personeelsleden ontslagen. Het is niet toegestaan om daar iets van te nuttigen was de reden volgens de manager en Lidl hanteert daarin ” zerotolerancebeleid ” Ondersteund door camerabeelden uit het magazijn werden de ontslagen medewerkers geconfronteerd met hun daden. Hoewel de medewerkers aangegeven hebben dat dit van hun leidinggevende wel mocht en dat er zelfs in de zomerperiode blikjes frisdrank uit het rek werden uitgedeeld, wilde de nieuwe manager er niets van horen. Reacties van klanten zijn niet mild op sociale media, nadat gedupeerde personeelsleden daar hun verhaal deden. Ook wordt er vol ongeloof gereageerd.

Lidl Nederland laat weten niet op de situatie te willen reageren omdat het een interne situatie is.

Written by Paul

Comments

This post currently has 3 comments.

  1. Dirk de Winter

    2 oktober 2020 at 19:27

    Tja , ik vind het lastig om een oordeel te vellen . Ken de feiten niet precies , wat er is gebeurt . Bijzonder , dat het personeel als 1 blok opstond . Was altijd erg tevreden overde zaak en het personeel . Altijd vriendelijk en met een smile en de schappen waren altijd goed gevuld . Nu is dat , eigenlijk het tegenovergestelde . Ik ken niemand van het personeel meer . Heel veel lege vakken . En de mensen , aangenomen van de zelfde stam, moeten nog heel erg veel leren . Niet vriendelijk. Ik ga niet meer naar Lidl in Drievliet , voorlopig Leiding , en personeel onvriendleijk.Puinhoop in de zaak en lange wachtijden bij de kassa. Ik ga naa Lidl in Bolnes

Leave a Reply

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.