menu Home
Algemeen

Theosophy Talk ONLINE: ‘Levenswijsheid’

Paul | 25 september 2020

Woensdag 30 september – aanvang 19.30 uur – organiseert de Theosophical Society Point Loma ONLINE de lezing ‘Levenswijsheid’.
Je kunt het niet kopen, krijgt het niet op school en kunt het ook niet direct uit boeken halen. Toch weten we allemaal dat het bestaat: levenswijsheid. En dat het te ontwikkelen is, als je met een leergierige open blik in het leven staat. Zoals vele wijze mensen die ons zijn voorgegaan in deze zoektocht en waarvan we kunnen leren. Deze lezing is een introductie voor de cursussen Anders Denken en Levenswijsheid waar je in het vervolg mee aan de slag kunt om zelfstandig levenswijsheid te ontwikkelen.
Meer informatie en aanwijzingen over hoe de lezing te volgen is, vindt u op onze website: www.blavatskyhouse.org

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.