Paul | 29 augustus 2020

door Arie Ouwens

Vandaag werd er begonnen met de KNVB bekerwedstrijden in West II.
RVVH ontving op het vernieuwde sportpark de Vlaardingse 2e klasser C.W.O..
De Sportlaanbewoners kwamen goed uit de startblokken binnen 20 minuten stond er 2-0 op het scorebord, wat tevens de ruststand was.
In de tweede helft zag RVVH hun tegenstander terugkomen, de aansluitingstreffer kwam uit een strafschop en een kwartier voor tijd werd de stand gelijkgetrokken door C.W.O.
RVVH claimde kort voor tijd nog wel een strafschop maar scheidsrechter Blaak ging hierin niet mee.
15e minuut 1-0 Boers, 19e minuut Dietrich 2-0, 62e minuut v.d. Struis (penalty) en 75e minuut v.d. Meer 2-2.
Overige uitslag in groep Xerxes/DZB – DoCos 1-3.
RVVH speelt volgende week 5 september in Leiden tegen DoCos aanvang 14.30 uur.

Bolnes zaterdag ging vanmiddag op bezoek bij 3e klasser Dilettant in Krimpen aan de IJssel.
In een doelpuntrijke wedstrijd werd met 4-3 verloren.
Overige uitslag in groep 41 Transvalia/ZW – Flakkee 4-3.
Zaterdag 5 september speelt Bolnes thuis tegen Transvalia/ZW aanvang 14.30 uur.

Barendrecht speelde de eerste wedstrijd om de TOTO KNVB beker tegen het Noord Brabantse Erp (zon), uitkomende in de eerste klasse.
Barendrecht won met 5-0, doelpunten Vorthoren (2x), Altintas, Samsey en Bart Deprez.
In de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker gaat Barendrecht op 6,7, of 8 oktober op bezoek bij het Groesbeekse De Treffers.

ASWH, die al geplaats is voor de tweede ronde van de TOTO KNVB beker, gaat op bezoek bij VV Staphorst op 6,7 of 8 oktober.