menu Home
Algemeen

Popschool in het Plein

Paul | 25 augustus 2020

Na de zomervakantie starten er Popschoollessen in Het Plein, Koningsplein 3 in Ridderkerk. Iedereen van 8-24 jaar die een instrument bespeelt of zingt en graag popmuziek in een band wil spelen is welkom. De Popschoollessen zijn op woensdag en donderdag.

Popschoolcursussen
Bij de Popschool kun je kiezen uit twee opties;
Bij Popschool Band-en Instrumentles krijg je wekelijks, samen met de andere bandleden, bandles en om de week les op je eigen instrument. Heb je geen les op je instrument meer nodig of heb je elders les? Kies dan voor Popschool Bandles.

Popschool docenten met ervaring
De Popschooldocenten Mark Stevens en Silvan van der Zwaag zijn zeer ervaren docenten en muzikanten. Zij staan regelmatig zelf op het podium van popzalen en festivals en brengen graag hun kennis en ervaring over. Wil je meer informatie over de Popschool of eerst een repetitie bijwonen? Meld je dan aan voor een proefles.

Meer informatie over de lessen van Muziekschool Ridderkerk en de Popschool is de vinden op www.muziekschoolridderkerk.nl.

Foto: Danny van der Weck

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.