menu Home
Algemeen

Workshop ‘Vrijwilligerswerk, iets voor u?’

Paul | 24 augustus 2020

Denkt u er wel eens over om vrijwilligerswerk te gaan doen maar weet u niet wat de mogelijkheden zijn en wat er bij u past? Facet Vrijwilligerssteunpunt organiseert op dinsdag 22 september de workshop ‘Vrijwilligerswerk, iets voor u?’
In de workshop wordt gekeken naar wat vrijwilligerswerk is, motieven om vrijwilligerswerk te doen en naar voorbeelden van vrijwilligersorganisaties- en functies. Ook worden de rechten en plichten als vrijwilliger besproken en kan er een interessetest worden gedaan. In een ontspannen sfeer maakt u zo kennis met de wereld van vrijwilligerswerk.

De workshop is bedoeld voor inwoners van Ridderkerk die overwegen om vrijwilligerswerk te gaan doen en zich willen oriënteren. De workshop vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur op het kantoor Facet Ridderkerk. Deelname is gratis.

Aanmelden kan via inschrijven.vsp@facetridderkerk.nl. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Facet Vrijwilligerssteunpunt via 0180 – 430 440 of vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.