menu Home
AlgemeenPolitie

Gedumpt afval bij de Hogeweg in Ridderkerk, wie heeft iets gezien ?

Paul | 24 augustus 2020

Op facebook lezen we het volgende bericht:

Tijdens wandeling komen we deze storting tegen: bij de Hogeweg ( naast de Populierenlaan )kijkend naar de flats verderop : vraag me af …als iemand de opmerkelijke metalen brievenbus herkend…metalen bloempot…restanten uit een tuin…of we achter de eigenaar kunnen komen..Dit moet met een kiepauto gedumpt zijn..deze rotzooi wil je denk niet in een bus hebben…deel t alsjeblieft zoveel mogelijk !!!! Kijken wat eruit komt. Dank je wel alvast ! Voor een schoner Ridderkerk ☆

Wie heeft iets gezien ?? Meldt het bij de gemeente: 0180 451234 of via de gemeente app.

 


Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play