menu Home
Algemeen

Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer zoekt oefenruimte voor het orkest

Paul | 16 augustus 2020

Zoals het er nu uitziet zal de 1,5 meter maatschappij nog wel even aanblijven. Voor de orkestleden van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer een groot probleem, de repetitieruimte in het eigen verenigingsgebouw is te klein om gezamenlijk te repeteren en 1,5 meter afstand te houden.

Na de zomervakantie is het orkest op zoek naar een geschikte ruimte om te repeteren, zij zoeken een grote ruimte bijvoorbeeld een sporthal, gymzaal of bij een bedrijf in de kantine, magazijn, hal, of leegstaand pand, overal waar het orkest op 1,5 meter zouden kunnen repeteren. Het orkest repeteert op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur

Heeft u een ruimte en een warm hart voor een 128-jarige muziekvereniging welke door de corona maatregelen in de problemen komt , neemt u dan graag contact op met de secretaris van de vereniging secretaris@mh-s.nl

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play