menu Home
Algemeen

Mobiele foodtrailer Soeppy stopt op NS station Barendrecht

Paul | 3 augustus 2020
Na ongeveer anderhalf jaar stopt de Rijsoordse onderneming Soeppy.nl (soep op wielen) met haar mobiele soepwinkel op het NS station Barendrecht. In april 2019 stond zij er voor het eerst en al snel had zij een vaste groep trouwe klanten opgebouwd. Niet alleen om even snel een kop koffie te halen in de morgen, maar vaak ook voor een uitgebreider praatje.  ’s Middags had ze haar vaste klanten van het handelsterrein en uit de naastgelegen woonwijk. Zo ontstond er al snel een band tussen Evelyne en de vaste klanten. In die anderhalf jaar tijd heb ik veel geleerd en ons concept ‘soep op wielen’ goed neer kunnen zetten. Goed luisteren naar de wens van de klant en kijken of je daarop in kan spelen is zo interessant. Het brengt je vaak op ideeën die je zelf niet bedacht zou hebben.”
Soeppy.nl staat ook op events en festivals en word regelmatig ingehuurd voor catering klussen, dit blijft zij ook doen en wie weet ontstaan er nog leuke initiatieven. Evelyne gaat daarnaast verder op 2 vaste standplaatsen in Ridderkerk. Op maandag en donderdag zal ze aanwezig zijn op WC Vlietplein en op woensdag op het Dillenburgplein.
Tot soepsss!

Foto’s ©gabeesfotografie

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play