menu Home
Sport

Ridderkerk FM Sportnieuws, Saturnus 72

Paul | 2 augustus 2020

Duo verantwoordelijk voor dames Drechtsteden.
Het duo Bianca Noordhuizen en Raymond van der Staay is het komende seizoen verantwoordelijk voor de handbal dames van Drechtsteden.
Net als bij de heren volgen dit seizoen de dames van de verenigingen Conventus (Zwijndrecht) en Saturnus’72 (Ridderkerk) het voorbeeld van de heren. Ook zij gaan de samenwerking aan.
Waar het Papendrechtse D.E.S.’72 bij de heren wel aanhaakte doen ze dit voorlopig bij de dames nog niet.
Ook de dames junioren A, B en C gaan op in de samenwerking. De teams spelen hun thuiswedstrijden afwisselend in Zwijndrecht en Ridderkerk.
Beide trainers zijn geen onbekende binnen de verenigingen. Van Noordhuizen heeft in het verleden al getraind bij de jeugd van beide clubs en heeft 40 jaar handbalervaring.
De 48 jarige trainster heeft vorig seizoen, naast haar werk bij de jeugd, ook het seizoen afgemaakt bij de dames van Conventus als trainer/coach.
Van Noordhuizen zal op vrijdag de trainingen verzorgen terwijl van der Staay de dinsdagtraining voor zijn verantwoording neemt.
Raymond van der Staay kent beide verenigingen ook van binnen uit.
De 54-jarige van der Staay stond in het begin van zijn carrière in de topsport selectie van Saturnus’72. De toenmalige Ridderkerker maakte rond 1989/1996 deel uit van de twee teams die uitkwamen in de op één na hoogste divisie van het handbalverbond. De Zwijndrechtenaar geeft al 14 jaar training op diverse niveaus bij Conventus.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.