menu Home
Algemeen

Daimy Ista brengt bewoners Riederborgh een kaartje

Paul | 23 juli 2020

Enkele weken geleden bedacht Daimy Ista de actie na het zien van een filmpje van één van de bewoners van de Riederborgh wat op socialmedia was verschenen.
Om de actie te ondersteunen hebben wij Daimy uitgenodigd om een oproep te doen tijdens de locatieuitzending op vrijdag 10 juli.
Daimy had toen nog maar 19 kaartjes en dankzij een door Ridderkerk FM benaderde sponsor Poskaart konden we dat aantal met 100 stuks verhogen.
Al op maandag na de uitzending kon Daimy enthousiast bekend maken dat ze ruim 500 kaartjes had, na de vele reacties op de oproep. Het vele schrijven kon beginnen. Vandaag was de overhandiging van alle geschreven kaarten aan 3 vrijwilligers van de Riederborgh, die gaan zorgen dat het kaartje bij iedere bewoner persoonlijk zal worden afgegeven, daarnaast had Daimy ook nog een zoete versnapering meegenomen. De begeleiders en verzorgers werden ook niet vergeten, daar was een iets grotere kaart voor met een mooie tekst.
Daimy dankt iedereen voor de beschikbaar gestelde kaartjes en de gulle gever van wat geld, zodat ook de zoete versnapering kon worden toegevoegd.





Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply





This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.