menu Home
Algemeen

Speeltuinvereniging Slikkerveer (SVS Tegelpad) versoepeld regels.

Paul | 2 juli 2020

Het is 1 Juli en dat betekend dat ook voor ons de regels zijn versoepeld (i.v.m. Corona). Vanaf vandaag is inschrijven niet meer nodig want wij zijn weer dagelijks open op de reguliere tijden zoals jullie van ons gewend zijn (zie website, Facebook en Google voor info en tijden). Kinderen en volwassenen mogen tot maximaal 100 tegelijk komen spelen/in de speeltuin zijn. We houden dit in de gaten maar verwachten hier geen problemen. Voor volwassen geldt nog altijd de 1,5 mtr regel. De toiletgroep zal weer open zijn, we rekenen hier op eigen verantwoordelijkheid en gezond verstand van bezoekers bij het betreden en verlaten van het toilet. Indien bezet, wacht even buiten de toiletruimte. Het winkeltje gaat ook weer open voor koffie/thee, limonade en een koekje of snoepje. Houdt hier ook afstand en rekening met elkaar!

Ondanks het wisselvallige weer op het moment hopen wij met z’n allen( bestuur en vrijwilligers) dat jullie weer lekker komen spelen!

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play